Home / archiefcentraal / paaseieren zoeken in ommen

paaseieren zoeken in ommen

De HVO verzorgt op zaterdag 4 april op het evenementen terrein aan de Voormars in Ommen het jaarlijkse eieren zoeken voor kinderen tot 10 jaar. Voorheen was het paaseieren zoeken altijd op tweede paasdag. Omdat deze dag ook veel gebruikt wordt voor familiebezoek en dagjes uit, heeft de organisatie besloten het paaseieren zoeken te verplaatsen naar de zaterdag, zodat zoveel mogelijk kinderen mee kunnen doen.

Om precies 14.00 uur mogen de kinderen beginnen met het zoeken van de eieren. Er worden duizend eieren verstopt, 250 eieren zijn voorzien van een stip. Kinderen die een ei met een stip vinden mogen deze inleveren en een cadeautje uitzoeken. Na het succes van vorig jaar worden ook dit jaar drie bijzondere eieren verstopt. Kinderen die deze eieren vinden krijgen uit handen van de organisatie een speciale prijs

Lees ook

Jeugdige Ommenaar zet zich in voor gezonder Ommen

OMMEN – Onlangs nodigde Wethouder Ko Scheele met onder andere jeugd, onderwijs, cultuur en sport …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.