overblijfmoeders fatema en nawroz krijgen hulp

De overblijfkrachten en de kinderen van obs De Tweemaster uit Nieuwleusen hebben de twee overblijfouders Fatema Allam en Nawroz Hussein geholpen bij het inzamelen van hulpgoederen voor Syrië. De twee dames zijn in samenwerking met de SMON, De Buurtkamer en Stichting Help Syrië al eerder gestart met een actie maar omdat de dames zich ook als overblijfmoeder inzetten voor de overblijforganisatie wilden de collega’s hen graag een hart onder de riem steken.

Alle kinderen van de Tweemaster namen dekens, slaapzakken, jassen, schoenen, sokken en andere cadeautjes voor Syrische kinderen mee naar school. Om de kosten van het vervoer te dekken heeft de ouderraad de actie ondersteund door flessen in te zamelen. De totale opbrengst wordt op vierhonderd kilo’s geschat en er is een financiële bijdrage geleverd van 224 euro. Vrijdag hebben Nawroz Hussein en Marlies Overmars (SMON) de opbrengst symbolisch in ontvangst mogen nemen. De daadwerkelijke hulpgoederen zijn door de kinderen zelf van school naar de SMON gebracht met behulp van karren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.