ovc21 speelt gelijk bij ulu spor

Op bezoek bij Ulu Spor wist OVC’21 vandaag niet meer dan een punt mee te nemen naar huis. In Zwolle werd het 2-2 en daar schieten beide ploegen niet bijzonder veel mee op.

Zowel OVC’21 als Ulu Spor spelen dit seizoen in de onderste regionen van de Vierde Klasse H. Beide ploegen zijn de punten hard nodig om de nacompetitie voor degradatie te ontlopen, maar zij mogen na vanmiddag allebei slechts één puntje bijschrijven. Na goed een half uur spelen schoot Robin Meijerink de gasten uit Ommen nog op een 1-0 voorsprong. Deze stand stond na 45 minuten nog steeds op het bord en dus ging OVC vol vertrouwen richting de thee.

Na ruim twintig minuten spelen in de tweede helft kreeg Ulu Spor door middel van een strafschop een goede gelegenheid om de stand weer gelijk te trekken en dit gebeurde ook. Na 73 minuten voetbal was het Joost Meijerink die OVC’21 opnieuw op een voorsprong schoot. Ook dit keer bleek het niet genoeg, want Ulu Spor wist in de slotfase van de wedstrijd nog langszij te komen.

OVC staat momenteel op de twaalfde plek in de Vierde Klasse H en die plek betekent aan het einde van het seizoen nacompetitie voor degradatie. Ulu Spor bezet met evenveel punten als OVC (twaalf) de elfde plek op de ranglijst. Het gat met nummer tien Koninklijke UD bedraagt acht punten. Met nog acht wedstrijden te gaan in 4H is alles nog mogelijk voor de ploeg uit Ommen, maar dan moeten de punten wel snel komen. Volgende week spelen de Ommenaren in eigen huis tegen nummer laatst IJsselstreek.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.