Home / archiefcentraal / olde vechte houdt voorlichtingsbijeenkomst

olde vechte houdt voorlichtingsbijeenkomst

Openluchtzwembad Olde Vechte in Ommen houdt op woensdag 4 maart een voorlichtingsbijeenkomst voor iedereen die zich betrokken voelt bij het openluchtbad. Iedereen is welkom om 19.45 uur in De Carrousel in Ommen. Op deze avond zal er uitleg gegeven worden over de ontwikkelingen tot nu toe en de inzet van vrijwilligers tijdens de openingstijden van het zwembad. De Stichting Olde Vechte hoopt dat niet alleen degene die zich reeds hebben aangemeld als vrijwilliger maar ook al die anderen die het openluchtbad een warm hart toedragen op deze avond aanwezig zullen zijn.

In februari heeft de gemeenteraad van Ommen unaniem ingestemd met het plan om de exploitatie van openluchtbad Olde Vechte over te dragen aan een stichting. Op die manier wordt sluiting van het bad voorkomen en kunnen Ommenaren ook komende zomer genieten van dit prachtige zwembad.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.