Home / archiefcentraal / oer teamdag ontdek jullie gezamenlijke waarde

oer teamdag ontdek jullie gezamenlijke waarde

Trek je jas en laarzen aan en kom mee naar buiten voor een inspirerend programma waar je een frisse neus van krijgt. Het is tijd voor een OER Teamdag, een dag waar je met elkaar energie van krijgt. Ga aan de slag met de OER-kracht van je team en ontdek welke waarde jullie met elkaar in huis hebben.

“Een OER-Team is een zelfbewust team wat Open staat om te Ontwikkelen en Oplossingsgericht denkt. Een team vol Energie waar Effectief en Efficiënt wordt gewerkt. Een team waar Respect is voor elkaar en waar Ruimte is voor ieders talent. Elk team kan wel meer OER op de werkvloer gebruiken. Rederij Peters en Lucht & Laarzen bieden je een compleet verzorgd en op maat gemaakte teamdag. Twee Finse kota’s, op een unieke locatie aan de Vecht, geven je het gevoel dat je echt even helemaal er tussen uit bent. Sluit deze dag gezellig af met een heerlijke barbecue.”

Voor een passend programma wordt nauwkeurig op elkaar afgestemd. Na afloop van de OER Teamdag bestaat de mogelijkheid voor een follow up activiteit voor meer OER op de werkvloer. Voor meer informatie over het OER Teamdag neem je contact op met Annemiek Timmerman van Lucht & Laarzen via 06-48482846 en www.luchtenlaarzen.nl. De dag wordt georganiseerd in samenwerking met Rederij Peters (www.rederijpeters.nl ).

Lees ook

Vechttoneel komt met plattelandsstuk

OMMEN – De leden van het Vechttoneel zijn al weer druk aan het oefenen voor …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.