Home / archiefcentraal / oco viert overnamejubileum met acties

oco viert overnamejubileum met acties

Dat vindt dit jaar plaats op zaterdag 28 maart. En vanwege viering van ons vijfjarig eigenaarschap, pakken we dit jaar groots uit. Hoe? Kom zelf maar een gratis ijsje halen op 28 maart.” Welke acties er de rest van het jaar zijn, vind je telkens in de advertenties van OCO in Vechtdal Centraal. Dus houdt de krant goed in de gaten!

Resto OCO neemt in vele Ommer harten nog steeds een warm plaatsje in. Maar ook bij oud-Ommenaren en terugkerende toeristen is Resto OCO bekend. “Wekelijks krijgen we oud-Ommenaren of toeristen die een herinnering hebben aan OCO. Dat maakt onze lunchroom zo uniek. Er zit een geschiedenis achter en de lunchroom is nog steeds herkenbaar voor de mensen die na jaren weer in Ommen komen. Nog steeds ervaren onze bezoekers onze lunchroom als knus en gezellig. En waar je tegen een leuke prijs een goede gezonde maaltijd, een patatje of pannenkoek kunt eten. Toch is er in de vijf jaar dat we OCO draaien veel veranderd, zowel aan het interieur als onze activiteiten.”

Na eerst de lunchroom een frisse kijk te hebben gegeven aan de binnenkant (door veel natureltinten te gebruiken in de aankleding ), is in een later stadium de buitenkant aangepakt. “Nieuwe zonneschermen en leuke kleurrijke prints op de onderkant van de ramen, nieuwe tafels en stoelen op het terras. Voor twee jaar terug is er een nieuwe ijsvitrine gekomen, waardoor we nu 24 smaken ijs kunnen verkopen. Dit ijs wordt gemaakt in onze eigen ijsmakerij aan de achterzijde van ons pand. Qua uitbouw van activiteiten hebben we in deze vijf jaar ook niet stilgezeten. We hebben de bedrijfscatering en catering aan huis verder uitgebouwd, evenals de ophaalmaaltijden voor thuis. En we zijn gestart met zorgmaaltijden voor ouderen die we dagelijks aan huis bezorgen. Hiervoor rijden we dagelijks met twee auto’s tussen de middag rond in Ommen.”

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.