Home / archiefcentraal / nostalgisch vechtdal centraal leo jutten

nostalgisch vechtdal centraal leo jutten

48 jaar service van deur tot deur, 7 jaar geleden gestopt met de rijdende winkel. Dan hebben we het natuurlijk over Leo Jutten. Na bijna 70 jaar verruilt hij Ommen voor Tuk (bij Steenwijk) als woonplaats. De foto is 10 jaar geleden gemaakt, inzet links: de eerste winkelwagen in 1972, inzet rechts: Leo Jutten in jongere jaren. De gewillig op het hekje van de afwateringssluis poserende jongeman op de foto van drie weken geleden is Bertus Pannekoek.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.