Home / archiefcentraal / nieuwe hoofdsponsoren asc62

nieuwe hoofdsponsoren asc62

Met ingang van het volgend seizoen wordt het hoofdsponsorschap van heren 1 en 2 van ASC’62 een co-sponsorschap, dat gevormd gaat worden door MDI logistics uit Nieuwleusen en Bouwbedrijf van Pijkeren uit Dalfsen. Hiermee komt een einde aan het achtjarig hoofdsponsorschap van Mol diervoeding.

Voor Bouwbedrijf van Pijkeren is het niet de eerste keer dat het de naam verbindt aan de voetbalvereniging. Van 1986 tot en met 1999 was het de eerste keer dat Bouwbedrijf van Pijkeren een soortgelijke overeenkomst had met ASC’62.

Voor MDI logistics is het in principe het eerste hoofdsponsorschap, echter zijn de broers Arjan en Rolf Mol, de personen achter MDI logistics, goede bekenden bij ASC’62 vanwege het hoofdsponsorschap door Mol diervoeding. MDI logistics is een distributiebedrijf dat diensten aanbiedt op het gebied van transport, warehousing, opslag, voorraadbeheer, crossdocking en planning aan Mol diervoeding en andere opdrachtgevers.

De sponsorovereenkomst wordt binnenkort ondertekend, wanneer de tenues en de andere materialen voor het eerste en tweede herenelftal en begeleiding worden overhandigd.

Lees ook

Resultaten Bos Bedden Loopgroep AG ’85

NIEUWLEUSEN – De lopers van Bos Bedden Loopgroep AG ’85 namen de afgelopen week weer …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.