nieuw orgel van vrienden voor rosengaerde

Stichting Vrienden van Rosengaerde heeft woensdag een nieuw orgel aangeboden aan de bewoners van Woonzorgcentrum Rosengaerde in Dalfsen. Deze stichting heeft een groot aantal donateurs binnen en buiten Dalfsen, die jaarlijks middels hun geldelijke bijdrage een aantal extra dingen voor de bewoners van Rosengaerde mogelijk maken, waar anders geen geld voor is. Zo was het orgel in de recreatiezaal eigenlijk aan een vernieuwing toe. Daarom werd er besloten dat te vervangen.

Het nieuwe orgel werd door voorzitster Annie van Dommelen aangeboden aan directrice Miep van Es en teammanager welzijn Miranda Zwijnenberg van Rosengaerde. Van Es en Zwijnenberg toonden zich in hun toespraken erg verheugd met deze gift van de vrienden en zetten op hun manier ook de vier vrijwilligers organisten die vaak meerdere keren per week spelen, in het zonnetje. Zo kregen Gerda Velthuis, Bertha Hartkamp, Hansje Brilman en Annie Bruggeman van hen ieder een schitterend boeket.

Het oude orgel krijgt nog een “tweede leven” doordat het geschonken is aan de Roemeniëwerkgroep van de Protestantse Gemeente in Dalfsen. Zij nemen het mee naar de plaats van bestemming tijdens hun komende reis in april naar Roemenië.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.