marten laarman 25 jaar bij hans van driel

Groot feest bij Hans van Driel B.V. in Ommen. Monteur Marten Laarman is namelijk 25 jaar in dienst en dat ging natuurlijk niet onopgemerkt voorbij. “Marten is de echte denktank van het team. Naast dieselkennis, hydraulische en elektronische kennis krijgen wij meer en meer te maken met software gestuurde onderdelen. Het gemak en plezier waarin de jubilaris mee beweegt met al deze veranderingen verdiend een groot compliment. Ieder probleem en iedere storing is zelfs voor hem na 25 jaar weer een ware uitdaging. Zijn geduld, kennis en vindingrijkheid is voor het bedrijf van onschatbare waarde. Wij hopen dan ook nog vele jaren van zijn kennis en inzet gebruik te mogen maken”, zegt collega Henk Gelderman.

Hans van Driel B.V. is sinds 1976 gevestigd aan de Strangeweg in Ommen. Dit voormalige pand van de familie Pappink, grossier in frisdranken, doet nu dienst als werkplaats, magazijn en kantoorruimte van de leverancier en verhuurder van grondverzetmaterieel. Menig graafmachine en wiellader heeft via ‘Ommen’ zijn weg gevonden naar de eindgebruiker in de noordelijke provincies van Nederland. Met de juiste ondersteuning vanuit het hoofdkantoor in Tiel is men al jaren in staat de juiste service in combinatie met een veelzijdig leveringsprogramma te leveren. Belangrijke schakel in dit gehele proces is de jubilaris Marten Laarman, die sinds 1990 werkzaam is als monteur bij Hans van Driel B.V. in Ommen.

Over Hans van Driel B.V.

Hans van Driel is distributeur in Nederland van de merken Atlas, Kobelco en Terex en levert kwalitatief hoogwaardige bouw-, grondverzet-, overslag- en recyclingmachines. Nieuw, verhuur of gebruikt, alles is mogelijk. Met financiering, onderdelenvoorziening, onderhoud en een 24/7 storingsdienst biedt Hans van Driel u een solide totaaloplossing. Samen met de Kemp Groep vormt Hans van Driel onder de vlag van Royal Reesink de Equipment Construction divisie. De verhuur van materieel wordt gecoördineerd door Huur&Stuur B.V.. Ook Huur&Stuur B.V. is onderdeel van Royal Reesink. Meer informatie: www.reesink.com en www.hansvandriel.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.