los leg pvc vloer bij tibben nieuwleusen

Op het gebied van kunststof pvc-vloeren is bij Tibben heel veel mogelijk. Het team van Tibben is gespecialiseerd in deze harde vloeren. Nieuw bij Tibben vloeren – gordijnen – zonwering in Nieuwleusen is de Loose Lay vloer van Design Flooring. Dat is een pvc vloer die los gelegd kan worden over bijna elke bestaande harde vloer.

Een pvc-vloer is een onderhoudsvriendelijke vloer die niet van een echte houten of tegel vloer te onderscheiden is. Het voordeel van een pvc-vloer boven hout is dat deze ideaal te gebruiken is in combinatie met vloerverwarming, maar ook zonder vloerverwarming comfortabel aanvoelt en in heel veel verschillende dessins te krijgen is. Bovendien is het een makkelijk vloer om schoon te maken.

Onlangs heeft Tibben een Loose Lay-vloer gelegd over een bestaande parketvloer. “De klant had een parket vloer die volledig verlijmd lag op de vloer, breken zou veel werk geven en de klant wilde graag snel een pvc vloer. Nu konden wij de nieuwe collectie van Loose Lay laten zien en het enthousiasme bij de klant was meteen groot. De vloer is gelegd over de bestaande vloer heen en een prachtige pvc vloer in de woonkamer was snel gerealiseerd.” Arvid Tibben is enthousiast over de mogelijkheden van deze los-leg pvc collectie. “Door de speciale rug schuift de vloer niet, hij is zwaarder dan een gewone pvc plank, isoleert en doordat de plank dikker is voelt hij comfortabel aan. Bovendien is het een prettige vloer die loopgeluid wegneemt.”

Door de mogelijkheid van deze los-leg pvc te bieden naast de reguliere pvc vloeren die vol verlijmd worden is dit een prima alternatief. ”Uiteraard bespreken wij in overleg met de klant welke soort pvc-vloer het beste past in hun situatie. De los-leg pvc is heel snel te leggen, wat soms een groot voordeel is, maar wij zijn en blijven enthousiast over de reguliere pvc-vloeren. Het is gewoon prachtig dat de ontwikkelingen op pvc door blijven gaan en voor alle situaties een oplossing biedt.”

De Loose Lay vloeren zijn in hout en tegel dessin te krijgen. Op de consumentenbeurs in Nieuwleusen had Tibben de vloeren gelegd in de stand. “Dat was een groot succes, de mensen konden direct de vloer zien liggen en het product voelen. Dat werkt toch altijd het beste. Zelf het product in handen hebben voor je iets aanschaft. In onze winkel hebben wij daarom de stalen van de Loose Lay zo gepresenteerd dat de klant meteen een gevoel krijgt bij de vloer.”

Als u meer wilt weten over deze nieuwe los-leg pvc, kom dan naar Tibben in Nieuwleusen aan de Kalkovenweg 1. Of neem contact op via onze website www.tibben.nl, of bel met 0529-483939.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.