lemelerveld boven de streep na zege bij suryoye

Lemelerveld heeft zondagmiddag met 0-3 gewonnen van FC Suryoye. Doordat concurrenten Overwetering, KOSC en PH niet wonnen, staat Lemelerveld nu boven de degradatiestreep in de Tweede klasse J.

Lemelerveld-trainer Edwin Duim was te spreken over wat zijn ploeg liet zien in Enschede. “Wij wisten van tevoren hoe zij zouden spelen. Met een handbalverdediging. Dan is het aan ons de taak om rustig te blijven en dat hebben we vandaag heel goed gedaan.” En geduld was nodig, want de openingstreffer liet even op zich wachten. Pas vlak voor rust opende Robin Morrenhof, na een een-tweetje met Jordy Lugtenberg, de score.

Ook in de tweede helft bleef FC Suryoye voor het eigen doel hangen. “Ze bleven loeren op de counter. Pas bij 0-2 gingen ze voorzichtig aanvallen. Dit is het hele seizoen al hun strategie, de score zo laag mogelijk houden”, aldus Duim. De 0-2 kwam overigens op naam van Sven Kruger. Nadat Koen Nijveld binnen het strafschopgebied gevloerd was, schoot hij de penalty binnen. Een kwartier voor tijd maakte Kruger zijn tweede na geblunderd van de Suryoye-doelman.

Duim: “Als je kijkt naar het begin van de wedstrijd, dan had de score misschien nog hoger kunnen uitvallen. Maar met 0-3 ben ik zeker tevreden.” Door deze zege staat Lemelerveld eindelijk boven de degradatiezone. “Ja, mooi he. Dat is ook ons doel, we willen vier ploegen onder ons houden”, sluit Duim af. Volgende week speelt Lemelerveld thuis tegen Schalkhaar.

Rechterrijtje 2J:

8. Wijhe 18 – 22

9. PH 17 – 18

10. Lemelerveld 17 – 18

11. Overwetering 18 – 18

12. KOSC 18 – 18

13. SDC 18 – 15

14. Suryoye 17 – 14

Aan het einde van het seizoen degraderen de nummers 13 en 14 rechtstreeks. De nummers 11 en 12 spelen nacompetitie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.