lammetjes kijken bij schaapskooi de lemelerberg

Landschap Overijssel verzorgt op zaterdag 21 maart de traditionele Lammerendag bij Schaapskooi De Lemelerberg in Giethmen. Tussen 12.00 en 16.00 uur diverse activiteiten voor jong en oud. De entree bedraagt 3,00 euro per persoon. Voor beschermers van Landschap Overijssel en kinderen tot twaalf jaar is de toegang gratis.

De Lammerendag is een dag voor het hele gezin. Wandel over de streekmarkt met diverse producten uit het Vechtdal en geniet onder het genot van een kop koffie met krentenwegge van diverse muzikale klanken. De kinderen kunnen zich vermaken met al het jonge, dartelende lammetjes rond de schaapskooi. Eenmaal uitgeknuffeld, kunnen ze aanschuiven bij één van de knutselactiviteiten zoals lammetjes timmeren, vilten en kaarsen maken.

Landschap Overijssel heet je welkom tussen 12.00 uur en 16.00 uur bij Schaapskooi De Lemelerberg aan de Dalmsholterweg in Giethmen. Ook honden mogen mee mits aangelijnd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.