Home / archiefcentraal / kids leren verkeer kennen op verkeersplein

kids leren verkeer kennen op verkeersplein

Voorafgaand kregen de kinderen eerst theorielessen op school om ze daarna in de praktijk te brengen. Alles was aanwezig om het plein tot een groot succes te maken; verkeersborden, skelters, fietsen, zebrapaden en stoplichten vormden samen een prachtig parcours. Er werd aandacht besteed aan o.a. de dode hoek en het voorrang hebben/verlenen op kruispunten. Met behulp van de Verkeersplein Crew was het een erg leerzame en leuke ochtend en had iedereen aan het eind van de ochtend een rijbewijs in de hand.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.