Home / archiefcentraal / kids de hoekstee bezoeken tweede kamer

kids de hoekstee bezoeken tweede kamer

De kinderen van PCBS De Hoekstee uit Beerzerveld uit de groepen 5 t/m 8 zijn vrijdag naar de Tweede Kamer in Den Haag geweest. Om 9.15 uur zat iedereen in de trein vanuit Marienberg naar Den Haag. Om 11.15 uur kwam de trein aan op Den Haag Centraal. Om 12.00 uur hebben de kinderen eerst gekeken in de fractiekamer van de PVDA en gehoord wat de mensen in een politieke partij allemaal doen.

Nadat er een politieke quiz was gespeeld begon de rondleiding in de Tweede Kamer onder begeleiding van een gids. Aan het einde van de rondleiding mocht iedereen ook nog plaatsnemen in de blauwe stoelen in de Tweede Kamer. ’s Avonds om 18.15 uur was iedereen weer terug op het station in Marienberg. “Het was een hele leuke en leerzame dag.” Bekijk alle foto’s op www.hoekstee.nl

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.