Home / archiefcentraal / kapsalon look hair viert jubileum in nieuw jasje

kapsalon look hair viert jubileum in nieuw jasje

Als je bedrijf 25 jaar bestaat, vier je een feestje. Dit doen ze bij kapsalon Look Hair in stijl. De kapsalon ondergaat een totale metamorfose en de klanten worden verwend met leuke aanbiedingen.

Precies 25 jaar geleden werd Marian de trotse eigenaresse van een kleine kapsalon achter de toenmalige supermarkt Wicom. Look Hair ontwikkelde zich in de loop der jaren tot een salon waar altijd de laatste trends gevolgd en specialiseerde zich in kleuren. “Met je kapsel benadruk je je persoonlijkheid”, vindt ze. “Ik kijk daarom niet alleen naar de structuur van het haar, maar naar de hele persoon, naar de tint van de huid, kleding, uitstraling en gelegenheid. Als een kapsel perfect bij je past, voel je je goed en straal je dat ook uit. De juiste kleur speelt daarbij een hele belangrijke rol.”

Dat haar team succesvol is in haarkleurtechnieken blijkt wel uit de reacties van klanten en uit de behaalde resultaten bij kapperswedstrijden. “In de afgelopen vijf jaar sleepte ons team een flink aantal nominaties in de wacht bij internationale wedstrijden zoals de Color Zoom en de Coiffure Award”, zegt Marian met gepaste trots. “We hopen ooit nog eens eerste te worden, maar de nominaties zijn al een prijs op zich, want het niveau is heel hoog en de deelnemers komen vanuit de hele wereld”.

Via een tussenstap van 10 jaar aan de Vilstersestraat, verhuisde Look Hair in 2002 naar haar huidige pand aan de Dorpsstraat en heeft er steeds voor gezorgd dat haar salon niet alleen qua techniek, maar ook qua uitstraling aansluit bij de laatste mode. “Het kappersvak is echt een modevak, onze inrichting en sfeer zijn heel belangrijk. Ik wil dat klanten hun bezoek aan de salon ervaren als even een moment voor zichzelf. Koffie, iets lekkers en een prettige omgeving. Het leven is al zo hectisch, in de kapsalon moeten ze zich even heerlijk kunnen ontspannen”, vertelt ze. “Hoewel de salon er best leuk uitziet, is het interieur alweer zeven jaar hetzelfde. Daarom gaan we de salon in de week van 7 maart volledig restylen.” Enthousiast toont ze de stalen van de verf, behang en de bekleding van de stoelen. “Het wordt echt helemaal van deze tijd. Het wordt echt geweldig.”

Naast het interieur, wordt ook de make-uplijn vernieuwd. “We hebben gekozen voor de nieuwe lijn van John van G. Echt een superproduct met een goede prijskwaliteit verhouding. “Onze visagisten gebruiken het voor wedstrijden, fotoshoots, bruidjes en bij de klanten in de salon.

Met de verbouwing wil Marian Hemmers het 25 jarig bestaan van haar zaak vieren. Daarnaast start ze met een leuke kortingsactie. “Onze kleur klanten krijgen maar liefst acht weken lang 25% korting op een kleurbehandeling. Voor de mannen is er een gratis gel en natuurlijk wordt er ook aan de kleintjes gedacht. Dat is onze manier om onze klanten te bedanken voor de afgelopen jaren.”

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.