kandidaat waterschap thea huisman

Op woensdag 18 maart gaan we naar de stembussen om te stemmen voor de Provinciale Staten en het Waterschap Groot Salland. De komende weken presenteren alle deelnemers uit de regio aan de Waterschapsverkiezingen in Overijssel zich. Vandaag: Thea Huisman van Sallandse Gemeentebelangen.

Ik ben Thea Huisman, getrouwd en moeder van een zoon. Ik werk als merkleider Salland bij Salland Marketing. Thuis, in Laag-Zuthem, is ons agrarisch bedrijf, direct gelegen aan het Overijssels Kanaal.

Ik sta nummer 5 op de lijst van Sallandse Gemeentebelangen en ben vanaf 2008 AB-lid van Waterschap Groot-Salland. Mijn interesse in bestuurlijk werk, de veelzijdigheid van de taken en het werk van het Waterschap zijn mijn drijfveren om me als bestuurslid wederom kandidaat te stellen. Het verkiezingsprogramma van Sallandse Gemeentebelangen is daarbij de basis.

Samen met collega bestuurders wil ik mijn bijdrage leveren aan een goede taakuitvoering van het Waterschap Groot Salland.

Naast de kerntaken van het Waterschap: geen overstromingen, droge voeten en schoon water, vind ik het belangrijk dat we ook kunnen genieten van het water. Recreëren op en aan het water: varen, vissen, zwemmen, schaatsen, wandelen en fietsen. Dus daar waar mogelijkheden liggen, die ook creëren.

Ik hecht aan een heldere communicatie van het Waterschap met de bewoners en bedrijven in het gebied waar waterplannen worden gemaakt en uitgevoerd. Tijdig geïnformeerd worden, vergroot het draagvlak en stimuleert betrokkenheid bij het zoeken naar oplossingen en vergroot de kans van slagen van de uitvoer van plannen.

Mezelf zie ik als een verbinder van partijen uit diverse sectoren zoals recreatie, landbouw en natuur.

Ik ga voor een vakkundig Waterschap die bindt en boeit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.