kandidaat waterschap jolande onderdijk

Samen hebben wij een plantenkwekerij in éénjarig perkgoed. Ik heb mij kandidaat gesteld voor het waterschapsbestuur, omdat ik het belangrijk vind dat het bestuur bestaat het mensen met een passie voor water. Die kijken wat het beste is voor Salland, de lokale wensen en behoeften. Zonder rekening hoeven te houden met de opgelegde eisen vanuit een landelijke politieke partij.

Het waterschap is voor veel mensen een ver van mijn bed show. Ze betalen de rekening maar weten niet wat ermee gebeurt. Dat is jammer, want je praat over tientallen miljoenen euro’s die wij, de burger, samen betalen. De belangen van het waterschap zijn groot. Je praat over o.a. veiligheid, drinkwater en leefomgeving. Maar ook over het simpele feit dat wij de wc gewoon kunnen doorspoelen.

Sallandse Gemeentebelangen staat voor no nonsens. Dichter bij de mensen komen, door gesprekken aan te gaan over wat er lokaal speelt. Een paar van de punten waar wij de komende jaren ons extra voor willen inzetten zijn; Meer lokaal maatwerk, waterbergingen realiseren in combinatie met agrarisch gebruik, transparante verantwoording van het financieel beleid, waar mogelijk de onderhoudspaden ook gebruiken voor recreatie.

Sallandse Gemeentebelangen is een samenwerking tussen Dalfsen, Raalte, Wijhe-Olst en Deventer. Maar ook voor de burgers buiten deze gemeentes willen wij een makkelijk aanspreekpunt zijn. Het motto van Sallandse Gemeentebelangen is dan ook: Samenstromen door lokaal maatwerk. Het maakt ons niet uit of u in Balkbrug, Ommen, Staphorst of Zwolle woont. Wij willen ons sterk maken voor het hele gebied wat valt onder Waterschap Groot Salland.

Dus bent u op zoek naar een makkelijk aanspreekbare, gepassioneerde, “doe maar gewoon” bestuurder die opkomt voor uw belangen? Stem dan op nummer 3 van lijst 4.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.