kandidaat waterschap jan vlastuin sgp

In tijden van droogte of extreme regenval kunnen beide verschijnselen voor extreme schade zorgen aan gewassen. We zullen ons allemaal de extreme regenval van mei/juni 2014 nog wel kunnen herinneren. Voor de agrarische sector is een goed waterbeheer dan van zeer groot (economisch) belang. Het is echter ook voor de niet agrariërs erg belangrijk omdat de agrarische sector een zeer belangrijke pijler van de Nederlandse economie is.

Het is voor u als burger echter ook belangrijk voor uw veiligheid! U wilt graag veilig drinkwater, veilig zwemwater en het afvalwater moet weer op een verantwoorde wijze gezuiverd worden. Wanneer er veel water is, moeten wij daarvoor beschermd worden, vaak door middel van dijken. Ook een taak voor het waterschap!

De SGP wil dat het waterschap zich richt op haar kerntaken. Dat houdt in dat het waterschap moet zorgen voor veilig drinkwater voor mens, dier en plant! De SGP gaat zich net zoals de afgelopen jaren inzetten voor het zo laag mogelijk houden van de tarieven. De SGP zal de aanstaande fusie, waar helaas toe besloten is, kritisch volgen! Om meer over onze standpunten te weten te komen raad ik u aan onze website te bezoeken! (www.grootsalland.sgp.nl). Kortom: Wilt u ook gezond en veilig met het water in Overijssel leven? Stem dan D.V. 18 maart op één van de kandidaten van de SGP!

Jan Vlastuin

SGP, nr. 8

Dalfsen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.