kandidaat sgp jan visscher sgp

Het motto van de SGP is: Water, veelzijdig en… van levensbelang. Wel eens over nagedacht hoe belangrijk water is? Het wordt gebruikt om te zuiveren waarna het geschikt gemaakt kan zijn voor drinkwater. Dat is een taak van het waterleidingbedrijf. Beroepsvervoer over water heeft ook voldoende water nodig in rivieren en kanalen. De kwaliteit van zwemwater, het zuiveren van afvalwater en niet te vergeten de zorg voor voldoende water (soms vasthouden, dan weer wegpompen via gemalen), allemaal taken voor een waterschap. Wanneer er heel veel water is, hebben wij dijken nodig om ons te bewaren voor overstromingen, ook een taak voor de waterschappen. Wij kunnen er van genieten wanneer wij langs een kanaal of rivier wandelen of fietsen. Dit geeft de veelzijdigheid van water aan. Het is echter ook van levensbelang, omdat zowel de mensen, dieren als planten in de natuur water nodig hebben voor dagelijks gebruik en/of groei.

De SGP vindt het belangrijk dat het waterschap zich richt op de kerntaken. Dat zijn de zorg voor robuuste, veilige dijken en de zorg voor voldoende, schoon en zoet water voor mens, dier en plant. De SGP zal zich, net als in de afgelopen jaren, volop blijven inzetten voor het zo laag mogelijk houden van de tarieven. Over deze en vele andere onderwerpen hebben wij in de afgelopen tijd diverse bijdragen geplaatst op onze website (www.grootsalland.sgp.nl). Een bezoek aan onze website raden wij van harte aan.

Ook de fusie van de waterschappen Groot Salland en Reest en Wieden, waar helaas toe besloten is, zullen wij in de uitvoering kritisch volgen. En tegen een fusie met ook nog de waterschappen Vechtstromen en Rijn en IJssel, waar meerdere partijen bij Groot Salland grote voorstanders van zijn, zullen wij ons met kracht verzetten. Versterk ons geluid en stem D.V. 18 maart op een kandidaat van de SGP.

Jan Visscher

SGP, nr. 1

Rouveen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.