Home / archiefcentraal / jvc dedemsvaart houdt voetbal 3 daagse

jvc dedemsvaart houdt voetbal 3 daagse

Kinderen die van voetbal houden kunnen zich van woensdag 6 tot en met vrijdag 8 mei lekker uitleven op het Dedemsvaartse sportpark de Boekweit. Jos Paul, hoofd jeugdopleiding bij de Jeugd Voetbal Combinatie Dedemsvaart, heeft voor elke leeftijdsgroep oefenstof ontwikkeld. Onder leiding van een aantal jeugdtrainers kunnen de kinderen – op hun eigen niveau en samen met leeftijdgenoten – drie dagen genieten van het voetbalspel.

Jongens en meisjes in de leeftijd van 6 tot en met 13 jaar kunnen zich inschrijven. Er kunnen maximaal zestig deelnemers worden ingeschreven. De deelnemers hoeven geen lid te zijn van één van de Dedemsvaartse voetbalverenigingen.

Lunch inbegrepen

De ochtenden worden ingevuld met technische en tactische oefeningen en de middagen staan in het teken van verschillende spelvormen. De voetbaldagen beginnen om 10.00 uur en eindigen om 15.00 uur. Aanmelden kan door middel van een inschrijfformulier op www.jvcdedemsvaart.nl

Daar is ook meer informatie te vinden over de voetbal-3-daagse. Na de aanmelding krijgt de deelnemer een bevestiging van deelname. De kosten zijn 15 euro per deelnemer, inclusief drie dagen lunch. De uiterste inschrijfdatum is 30 april. Als er op die dag voldoende deelname is, dan wordt dit per email doorgegeven. Het inschrijfgeld dient op de eerste dag van de voetbaldagen betaald te worden.

Lees ook

Dirk Beldman vertrekt als hoofdtrainer van VV Lettele

LETTELE – Dirk Beldman, trainer van het eerste elftal van VV Lettele, heeft aangegeven aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.