Home / archiefcentraal / intertoys ommen vangt gemis bruna op

intertoys ommen vangt gemis bruna op

Bij Intertoys Ommen hebben ze de laatste weken niet stilgezeten. Daar hebben ze snel een gat in de markt opgevuld; er is een heuse boekenafdeling bijgekomen met de naam InterBooks. De belangrijkste kerncollectie boeken voor volwassenen en kinderen is daardoor gelukkig nog steeds in Ommen te koop.

“De winkel was groot genoeg en in Ommen móet je gewoon boeken kunnen kopen.” Vertelt Michiel de Groot van Intertoys. “Er was natuurlijk al een behoorlijke collectie boeken voor kinderen in onze winkel te vinden, dus het was een logische stap.” De complete afdeling boeken is naar de benedenetage verhuisd, met een goed gevarieerde collectie voor elke leeftijd. Hierdoor wordt het gemis van Bruna voor een belangrijk deel opgelost.

“Je kunt natuurlijk niet elk boek neerzetten, maar wel de meest gevraagde”, vertelt De Groot.

Samen met Christelijke boekwinkel De Fakkel en Primera is zo het aanbod boeken in elk geval weer goed. Ook de collectie schrijfwaren is uitgebreid, al zien we geen schilderspullen. Volgens de Groot wordt dat nog overwogen. Men wil eerst de vraag uit de markt afwachten. Wel worden binnenkort meer kantoorartikelen aan het assortiment toegevoegd.

De Boekenbon kan nog niet worden gebruikt bij InterBooks. Daar wordt nog aan

gewerkt. “We hebben alles in zo’n snel tempo moeten realiseren dat we nog veel zaken moeten doen, maar de boekenafdeling is in elk geval open en klanten hoeven dus niet naar andere plaatsen uit te wijken. Zo blijft Ommen een aantrekkelijke winkelstad voor zowel inwoners als toeristen”.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.