Home / archiefcentraal / inschrijving voetbalschool vechtdal van start

inschrijving voetbalschool vechtdal van start

Vanaf maandag is het mogelijk om je in te schrijven voor de Voetbalschool Vechtdal, georganiseerd door ProjectSports. De trainingen zullen gehouden worden op Sportpark Gerner in Dalfsen. Alle kinderen die qua leeftijd in de D-, E- of F-pupillen spelen zijn welkom.

De Voetbalschool Vechtdal zal gehouden worden in drie blokken van acht trainingen, allemaal gegeven op vrijdagavonden tussen 18.00 en 19.15 uur. Wie nog twijfelt kan zich aanmelden voor twee gratis proeftrainingen op 10 en 17 april. Opgeven kan op de website van ProjectSports. Daar staan ook de exacte data van de trainingen en informatie over de bijkomende kosten.

Lees ook

Voetbal regio Ommen

KOEKANGE – Halverwege het binnenpad dat van Balkbrug naar Havelte kronkelt, ligt Koekange. En net …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.