Home / archiefcentraal / ine knoop vertelt over zendingsreis

ine knoop vertelt over zendingsreis

Zendelinge Ine Knoop uit Nijmegen deelt op maandagavond 30 maart ervaringen van haar recente zendingsreis van 3 maanden naar landen als; Indonesië, Papoea, Maleisië en Myanmar in gebouw ‘De Hof’ aan de Puntweg 9 net buiten Nieuwleusen.

Ine Knoop is een reizende zendelinge die het Evangelie van Jezus Christus verspreid in, onder andere de grootste moslimnatie ter wereld, Indonesië. Tijdens haar afgelopen reis is zij o.a. geweest in het Kachingebied van Myanmar vlakbij de grens met China. De mensen hier stammen af van Israël en zijn Christen geworden.

In het gebied heerst oorlog er wordt gebombardeerd door het Birmeense leger en er zijn inmiddels veel vluchtelingenkampen waar de mensen worden opgevangen. Hierover zal Ine Knoop op maandagavond uitvoerig delen en ook over haar verdere reis. De avond begint om 20.00 uur, toegang is vrij, er wordt een vrijwillige collecte gehouden, waarvan de volledige opbrengst ten goede komt aan het werk van Ine Knoop en haar stichting ‘t Mosterdzaadje.

Voor informatie kunt u kijken op www.deterebint.com of bellen met 0529-481044.

Lees ook

Auto belandt in sloot langs N758 in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Een automobilist is maandagavond gewond geraakt na een ongeval op de N758 bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.