Home / archiefcentraal / indrukwekkende erehaag in lutten

indrukwekkende erehaag in lutten

RTV Oost was er ook bij.

“Steeds meer worden traditionele manieren van rouw losgelaten”, aldus voorzitter Estié. Hij overwoog een stille tocht maar vindt dat te veel een vorm van demonstratie. Bovendien zou de veiligheid daarmee in het geding komen. De erehaag voor de slachtoffers van de MH17 was voor de voorzitter en predikant Estié de inspiratie voor de uiting van verdriet in Lutten. In Lutten hangen vandaag de vlaggen halfstok.

De bijna vijf weken oude baby Milan overleed vorige week donderdagavond. Een automobilist uit Lutten reed de vader met zijn kinderwagen aan. De baby overleed ter plekke, de vader raakte zwaargewond. De automobilist is aangehouden en zit nog vast op verdenking van doodslag.

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.