Home / archiefcentraal / iedere zondag buffetrestaurant klein oever

iedere zondag buffetrestaurant klein oever

Iedere zondagmiddag buffetrestaurant op Klein Oever

Vanaf zondag 1 maart 2015 kun je op Klein Oever aanschuiven bij een uitgebreid buffet in het nieuwe buffetrestaurant. Klein Oever is al tientallen jaren bekend van de manege, bruiloften en partijen, themafeesten, pon- en survivalkampen en catering, maar hieraan is per 1 maart het buffetrestaurant toegevoegd.

Iedere zondagmiddag staat er vanaf 16.00 uur een uitgebreid buffet klaar. Van soepen tot dessertbuffet. Natuurlijk is er ook aan de kinderen gedacht: er is een speciaal kinderbuffet. Op de ‘rolder-de-bolder’ speelzolder kan er onder begeleiding naar hartenlust worden geknutseld, games worden gespeeld of naar een film worden gekeken in de kinderbioscoop. In de manege is er wekelijks een wisselend aanbod van o.a. onder begeleiding ponyrijden, schaatsen op de schaatsbaan, skelterbaanparcours en luchtkussen.

De prijs is 27,50 euro per persoon exclusief consumpties. Kinderen van 0 tot 4 jaar schuiven gratis aan en kinderen van 4 tot en met 12 jaar eten voor 12,50 euro per kind. De Paasdagen staan ook bij Klein Oever weer voor de deur. Op Eerste Paasdag staat er een heerlijke Paasbrunch klaar van 11.00 tot 14.00 uur voor € 19,50 per persoon. Kinderen van 0 tot 4 jaar schuiven gratis aan en kinderen van 4 tot en met 12 jaar brunchen voor 9,50 euro per kind. Dit is inclusief koffie, thee, melk, karnemelk, jus d’orange en appelsap. Vanaf 16.00 uur is natuurlijk het buffetrestaurant weer geopend.

Reserveren is zeer gewenst. Dat kan via 0523 649204 en info@kleinoever.nl. Je vindt Klein Oever aan de Oud Avereest 60 in Balkbrug. Meer informatie vind je op www.kleinoever.nl

Lees ook

Steekpartij bij Veldzicht Balkbrug: twee medewerkers gewond

Bij de kliniek Veldzicht in Balkbrug, waar psychiatrische zorg wordt verleend, zijn bij een steekpartij twee …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.