hoonhorst wint eenvoudig van manderveen

Hoonhorst had vanmiddag weinig moeite met tegenstander Manderveen. De ploeg van trainer Bert Spies won het uitduel met 1-5.

Hoonhorst beleeft een goed seizoen in 5A. De club staat 5e met 2 punten achterstand op Mariënheem. Vanmiddag werden de punten eenvoudig binnengehaald door het team van Spies. Hoonhorst had wat recht te zetten na de verliespartij op eigen veld tegen middenmotor Bornerbroek en slaagde hier glansrijk in.

Volgende week staat de uitwedstrijd tegen SDOL uit Luttenberg op het programma. Die ploeg is gaande weg het seizoen gezakt naar de onderste regionen van 5A. Op Sportpark de Achterberg zal om 14:00 worden afgetrapt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.