Home / archiefcentraal / hoonhorst vergeet te winnen

hoonhorst vergeet te winnen

VV Hoonhorst heeft vanmiddag op haar eigen sportpark de wedstrijd tegen Mariënheem verloren. De ploeg van trainer Bert Spies ging met 2-4 onderuit.

Het slappe begin van de thuisploeg resulteerde dat Hoonhorst al binnen een half uur tegen een 0-2 achterstand aankeek. Hoonhorst leek met die achterstand de rust in te gaan maar Brenden Eijkelkamp schoot de aansluitingstreffer voor de thuisploeg vlak voor het rustsignaal tegen de touwen. “Door zo’n aansluitingstreffer ga je toch anders de kleedkamer in. Het geloof in een overwinning was er wel, maar het moest gewoon scherper.” vertelde Bert Spies na afloop.

Hoonhorst deed wat hen werd gevraagd en was de bovenliggende partij in de tweede helft. Het overschakelen van het 4-4-2 systeem naar 4-3-3 resulteerde in een gelijkmaker door opnieuw Brenden Eijkelkamp. Hoonhorst verdiende meer, maar kreeg een grote klap te verduren nadat Tom Schutte namens Mariënheem vlak voor tijd de 2-3 maakte, na een fout in de verdediging van de thuisclub. In de slotminuten werd zelfs de Hoonhorst-doelman mee naar voren gestuurd om een punt te redden maar deze keuze eindigde in de genadeklap voor Hoonhorst. Mariënheem veroverde de bal op eigen helft en schoot de bal vanaf de middenlijn in een leeg Hoonhorst-doel.

Ondanks de 2-4 nederlaag kijkt Spies met vertrouwen naar de wedstrijd van volgende week tegen hekkensluiter Vilsteren. “Als we het spel uit de tweede helft opnieuw kunnen opbrengen winnen we die wedstrijd. Maar je moet het wel doen.” aldus Hoonhorst-trainer Bert Spies.

Lees ook

Resultaten Bos Bedden Loopgroep AG ’85

NIEUWLEUSEN – De lopers van Bos Bedden Loopgroep AG ’85 namen de afgelopen week weer …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.