Home / archiefcentraal / gesprek burgemeester en pvdd uitgesteld

gesprek burgemeester en pvdd uitgesteld

Een gesprek tussen leden van de Partij voor de Dieren en burgemeester Han Noten van Dalfsen is uitgesteld tot maandag 8 juni. Het gesprek zou vandaag, maandag, plaatsvinden naar aanleiding van problemen die zich eind februari voordeden bij een protestactie van de partij tegen de plaatsing van een mestvergister in Dalfsen. De demonstratie liep uit de hand toen boze agrariërs probeerden te voorkomen dat protestborden werden geplaatst.

Vorige week heeft Tweede Kamerlid Esther Ouwehand, die bij de demonstratie aanwezig was en ook aan het gesprek vandaag zou deelnemen, laten weten dat ze vanwege drukke werkzaamheden in Den Haag niet naar Dalfsen af kan reizen. Het gesprek is nu dus ruim twee maanden uitgesteld, meldt RTV Oost.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.