erwin nyhoff in theater carrousel

Erwin Nyhoff treedt op 14 maart vanaf 20.15 uur op in Theater Carrousel in Ommen. Proef, ruik, zie, hoor en voel de passie voor muziek van dit veelzijdig talent. Erwin Nyhoff werd bekend als zanger, gitarist en liedjesschrijver van The Prodigal Sons en scoorde hits met You still think, Cool it en Nights in white satin. Nyhoff stond op prestigieuze festivals als Pinkpop, Oerol en de Zwarte Cross en ging naar America. Hij deed voorprogramma’s van legendarische acts als Pearl Jam en Alanis Morissette. Hij maakte indruk bij Tony Joe White (schrijver van wereldberoemde klassiekers als Rainy night in Georgia en Steamy windows), Scotty Moore en D.J. Fontana (gitarist en drummer van Elvis Presley in zijn beste periode) en Mick Taylor (gitarist Rolling Stones 1969-1974) waarmee hij samen componeerde en optrad.

Bij de tweede editie van The Voice of Holland kreeg heel Nederland kippenvel tijdens zijn blind audition , waar hij uiteindelijk de finale haalde. De pure en authentieke stijl van Erwin Nyhoff is nu ook te bewonderen in het theater. De verloren zoon neemt je mee op een muzikale reis door de rijke muziekhistorie. Bringin’ it home !

Met één stem, één gitaar en één mondharmonica speelt hij naast zijn eigen songs unieke coverversies van o.a. Elvis, Beatles, Stones en Bruce Springsteen. Als gast heeft hij lokaal toptalent Yvette Herbrink uit Ommen (Vilsteren) uitgenodigd, die met haar bijzondere stem een aantal schitterende vocalen voor haar rekening zal nemen. Ook zal zij samen met Erwin een aantal duetten zingen die gegarandeerd voor kippenvel zullen zorgen. Reden genoeg dus om aanwezig te zijn bij dit bijzonder intieme theaterconcert. Meer informatie vind je op www.theatercarrousel.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.