Home / archiefcentraal / danielle neemt de schaar over van hilly

danielle neemt de schaar over van hilly

Na 43 jaar heeft de 62-jarige Hilly Dunnewind de schaar van Kapsalon Hilly in Nieuwleusen overgegeven aan de 22-jarige Daniëlle Zieleman. “Ik heb vaak gezegd dat ik graag een eigen zaak wilde. Nu doet de kans zich voor en deze pak ik met beide handen aan”, zegt Daniëlle. “En gelukkig kan ik altijd terugvallen op Hilly.”

De Nieuwleusense houdt van de gemoedelijkheid, de dorpssfeer en de klantenbinding in het dorp. Kapsalon Daniëlle heeft een kleine metamorfose gehad. Er is een extra raam ingekomen en met een likje verf is het nu helemaal naar eigen smaak van Daniëlle. De vijf kapsters en stagiaire blijven gewoon werken. Dezelfde vertrouwde producten en merken blijven, dus veel verandert er voorlopig niet voor de klanten.

“Vorige week woensdag was de opening en het was een dag om in te lijsten. We zijn overspoeld met bloemen, kaarten en andere cadeaus. En als grote verrassing voor Gerco (Klinge rijwielen) en mij al die advertenties van mijn collega-ondernemers (zoals ik dat nu mag noemen). Allemaal hartelijk dank daarvoor”, zegt Daniëlle.

Vanaf maart zijn er ook kleine aanpassingen gedaan in de openingstijden, zo is er een extra koopavond. Op woensdagavond is Kapsalon Daniëlle nu geopend tot 20.00 uur. Op vrijdag betekent dit wel dat we een uurtje eerder dicht zijn. Dan gaan we ook door tot 20.00 uur. “Iedereen is van harte welkom om de kapsalon te komen bezoeken, de koffie zal voor u klaar staan.”

Lees ook

Auto belandt in sloot langs N758 in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Een automobilist is maandagavond gewond geraakt na een ongeval op de N758 bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.