dalfsen verrast bij koploper witkampers

Dalfsen won dit weekend uit bij Witkampers. De koploper van 4H ging verrassend onderuit tegen het team van Peter Reumer. ”Dit zijn bonuspunten voor ons,” waren de woorden van de Dalfsen-trainer.

”Wij wisten dat er mogelijkheden waren tegen de koploper. Thuis hadden wij al enkele grote kansen tegen de ploeg uit Laren. Voorin zit er veel kwaliteit bij Witkampers, maar achterin willen ze nog wel eens veel ruimte weggeven. Daar hebben wij gebruik van gemaakt door met twee snelle spitsen te gaan spelen”, verklaarde Reumer. Binnen de kortste keren was het dan ook raak voor Dalfsen. Na drie minuten opende Jeroen Kamphuis de score en in de 13e minuut schoot Erik Koedijk de 0-2 op het bord voor Dalfsen.

Reumer: ”Het oogde goed en we misten zelfs nog enkele kansen voor de rust.” Jeroen Kamphuis scoorde na 25 minuten wel en met zijn tweede van de middag tilde hij de score naar 0-3. Na rust ging Witkampers één-op-één spelen. Ze moesten wat forceren en dat leverde Dalfsen nog meer ruimte. Na een uur spelen maakte Kamphuis zijn derde van de middag. In het restant maakte Witkampers de score nog wat verdraaglijker door tweemaal te scoren.

”Dit geeft ons een enorme boost richting volgende week,” waren de afsluitende woorden van Reumer.

Witkampers reist volgende week naar Deventer voor het duel tegen Koninklijke UD. Dalfsen speelt komende zondag uit bij Broekland.

Stand 4H:

1: Witkampers 15-39

2: ABS 16-29

3: SV Zwolle 16-29

4: Diepenveen 16-29

5: Fc RDC 16-28

6: Holten 16-27

7: Haarle 16-25

8: Broekland 15-24

9: Koninklijke UD 14-20

10: Dalfsen 16-18

11: Ulu Spor 14-11

12: OVC’21 16-11

13: De Gazelle 15-10

14: IJsselstreek 15-7

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.