dalfsen verliest bij abs

Na de overwinning vorige week op Broekland is het Dalfsen niet gelukt om wederom drie punten toe te voegen aan het totaal. Op bezoek bij ABS werd het 2-0 voor de thuisploeg.

“Aan het begin ging de wedstrijd mooi gelijk op”, blikt ABS-trainer Martin Dollenkamp terug op de wedstrijd. “Wij hadden wat meer controle, maar Dalfsen zette ons ook regelmatig onder druk. In de meeste gevallen wisten we aardig onder de druk uit te voetballen en creëerden we een aantal goede mogelijkheden.” In de 22e minuut was het Martijn Stegink die de thuisploeg op 1-0 zette. Een minuut later was het ook al 2-0 door een doelpunt van Jesper van Es.

De tweede helft kwam de ploeg van Dollenkamp eigenlijk geen moment in haar eigen spel. “Dalfsen speelde erg fysiek en hanteerde veelvuldig de lange bal. Hierdoor hadden wij moeite om ons eigen spelletje te spelen en daarom gingen we mee in het spel van Dalfsen.” De bezoekers kregen steeds meer mogelijkheden om het verschil in doelpunten terug te brengen tot één, maar mede dankzij uitstekend keeperswerk lukte dit niet. Dollenkamp: “We mogen onze keeper vandaag echt dankbaar zijn. Ik kan gerust zeggen dat hij vandaag drie punten heeft gewonnen voor ons met een aantal geweldige reddingen.”

Dalfsen bezet momenteel de negende plek in de Vierde Klasse H en het lijkt er op dat de ploeg van trainer Peter Reumer nergens meer om speelt. Dalfsen staat namelijk negen punten voor op een nacompetitieplaats voor degradatie, maar het staat eveneens negen punten achter op de nummer zeven Holten. De Dalfsenaren moeten echter wel puntjes blijven pakken, want anders kan de nacompetitie nog wel eens gevaarlijk dicht in de buurt komen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.