crescendo ommen kleurt het voorjaar in

Muziekvereniging Crescendo Ommen verzorgt op 14 maart met al haar orkesten een optreden binnen het thema ‘Colours’. Crescendo stuurde ons een aankondiging van het concert.

‘Bij welke vereniging werken mensen van 9 tot 90 samen? Crescendo doet het! Dat wordt zichtbaar bij het jaarlijkse concert. Van de jongste tot de oudste zullen alle muzikanten een belangrijke rol krijgen. Ieder zal naar zijn vermogen kwaliteitsmuziek maken.

De harmonie van Crescendo heeft, naast een goede koperbezetting, veel houten instrumenten (klarinet, fluit). Haar malletband is een menging van trommels en melodisch slagwerk (marimba, vibrafoon). Deze mix produceert onverwachte klanken.

Door dit veelzijdige instrumentarium is Crescendo in staat om eigenlijk alle soorten muziek te spelen. Van klassiek tot rock, van chanson tot filmmuziek. Door dit jaar het thema “Colours” te kiezen, is er een uitermate gevarieerd programma uitgerold. De blazers worden aangevuld met gitaristen en een zanger. Zo hoort u de Rollingstones langskomen, Marco Borsato, Bløf, Michael Jackson en K3. Onder leiding van de jonge ambitieuze dirigenten Maarten van der Kolk en Wilco Dijk, is er veel te genieten. Na dit concert bent u de kwakkelwinter van 2015 snel vergeten en gloort de lente.

Plaats: de Carrousel Ommen

Aanvang: 19:30 u

Entree: volwassenen € 5; kinderen € 2,50