club van 100 sv nieuwleusen wil 100 leden

Het hangt al enkele weken achter het doel op het hoofdveld: het nieuwe winddoek van de Club van 100. Ongetwijfeld is dit liefst 25 meter lange doek iedereen wel opgevallen. Naast een eigen nieuw logo bevat dit doek de slogan ‘HOGEROP MET EIGEN TALENT’. Deze slogan komt voort uit de doelstelling van S.V. Nieuwleusen om het eerste elftal naar een hoger niveau te willen tillen zonder het aantrekken van spelers van buitenaf.

De Club van 100 ondersteunt deze doelstelling en stelt financiële middelen beschikbaar om de faciliteiten rond de selectieteams (voor 2014-2015 1e, 2e, Dames en A1 elftal) te verbeteren en hoopt hiermee dat talentvolle spelers behouden blijven voor S.V. Nieuwleusen.

Plaatsing van het nieuwe winddoek is ook het startsein tot een ledenwerfactie. De Club van 100 streeft er naar om een echte Club van 100 te worden. Een club met minimaal 100 leden, zodat we de faciliteiten rond de selectieteams nog meer kunnen verbeteren en een stabiele 2e klasser gaan worden. Uiteindelijk profiteert de hele vereniging hiervan. Denk hierbij aan de extra clubhuisinkomsten en de aantrekkingskracht op de jeugd. Daarom roepen we iedereen die S.V. Nieuwleusen een warm hart toedraagt op om lid te worden van de Club van 100. Voor slechts € 50,00 per jaar steun je hiermee de vereniging. Aarzel daarom niet en geef je op bij één van onderstaande bestuursleden:

Gerrit Jan Visscher 06 – 18956185 Bertus Knotters 0529 – 483047

Henry Nijland 06 – 12309876 Hendrik Jan Huzen 06 – 27825202

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.