Home / archiefcentraal / cleanteam kan eindelijk aan de slag

cleanteam kan eindelijk aan de slag

Het ‘cleanteam’ van de gemeente Ommen kan eindelijk aan de slag. Met de invoering van het team slaat de gemeente Ommen twee vliegen in één klap. De openbare ruimte netjes en opgeruimd en mensen zonder een baan kunnen werkervaring opdoen.

Het team bestaat uit vijf mannen met begeleider. Dagelijks wordt het winkelgebied geveegd en elke week wordt er rondom milieuparken en glascontainers geveegd en worden de afvalbakken geleegd. Ook zwerfvuil langs wegen en fietspaden in het buitengebied wordt opgeruimd.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.