Home / archiefcentraal / cda wil aandacht voor n wegen

cda wil aandacht voor n wegen

Als slotakkoord van de lokale CDA-campagne hebben door Provinciale Staten-kandidaat Arno van Dijk (nr. 24 op de kieslijst) en Klaas Schoemaker met medewerking van Stegerman Hoogwerksystemen uit Nieuwleusen maandag twee hoogwerkers geplaatst om aandacht te vestigen op het belang van verkeersveiligheid en doorstroming op zowel de N377 als de N340. CDA wil deze wegen omzetten in stroomwegen zonder obstakels, dus geen rotondes of verkeerslichten. Ook pleit het CDA voor de aanleg van fietssnelwegen.

Lees ook

ChristenUnie Overijssel wil provinciaal fonds voor transitie agrarische sector

REGIO – De Statenfractie van ChristenUnie Overijssel lanceert een manifest hoe de boeren te ondersteunen …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.