Home / archiefcentraal / cda verrast buurtbuschauffeur in dalfsen

cda verrast buurtbuschauffeur in dalfsen

Zaterdagochtend, in alle vroegte bij de eerste route van de buurtbus in de gemeente Dalfsen, werd de chauffeur van de buurtbus Jan Ophoff verrast met een mand vol groene appels en een tegoedbon voor een taart. Deze werden uitgereikt door CDA-raadsleden van Dalfsen in het kader van de actiedag NLdoet.

“Vitale dorpskernen vragen om goed openbaar vervoer. De buurtbus in onze gemeente vervult een enorm belangrijke rol hierbij. Met de inzet van veel vrijwilligers is het mogelijk om geregeld een bus te laten rijden. Daarmee voorzien zij in een behoefte voor jong en oud. Op de actiedag van NLdoet zet het CDA graag de vrijwilligers in onze dorpen in de spotlights”, aldus de partij. Het CDA heeft enorm veel respect voor de inzet van de vrijwilligers van de buurtbus.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.