Home / archiefcentraal / cda op bezoek in dalfsen en hoonhorst

cda op bezoek in dalfsen en hoonhorst

Verschillende leden van het CDA zijn zaterdag in Dalfsen en Hoonhorst geweest om aandacht te schenken aan duurzaamheid, veiligheid op de N340 en bedrijvigheid bij boomkwekerij Veldhuis. Ook werd iedereen bijgepraat over het waterfront in Dalfsen.

De bekende CDA-politica in Brussel, Annie Schreijer-Pierik was samen met de gedeputeerde en lijsttrekker Eddy van Hijum en diverse provinciale CDA-kandidaten, waaronder Herman Zwart uit Dalfsen, Arno van Dijk en Arend Jan Schuurman uit Nieuwleusen en de lijsttrekker van het waterschap Groot Salland, Henk Oegema uit Dalfsen, aanwezig. Zij werden vergezeld worden door diverse bestuurders en fractieleden uit gemeente en provincie.

Lees ook

VVD wil einde aan overlast op Vechtdallijn

OMMEN – Intimidatie, spugen, geweld en ander ongewenst gedrag. Al jaren is het schering en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.