Home / archiefcentraal / bungalowspecial award voor overijssel

bungalowspecial award voor overijssel

De provincie Overijssel heeft de BungalowSpecial Award gewonnen, een mooie publieksprijs vanuit de online boeking site ‘BungalowSpecials.nl’. Aan de hand van oprechte beoordelingen van bezoekers is Overijssel bekroond binnen het thema ‘beste provincie’. Daarnaast heeft bungalowpark Buitenplaats Gerner een award gewonnen, als beste bungalowpark van het Vechtdal. Gedeputeerde Eddy van Hijum en medewerkers van Buitenplaats Gerner hebben vanmiddag de Awards in ontvangst genomen bij Buitenplaats Gerner in Dalfsen.

Jaarlijks worden de beste bungalowparken, regio’s en provincies van het jaar bekroond met een BungalowSpecials Award. Het unieke aan deze felbegeerde prijs is dat het een publieksprijs is die volledig is gebaseerd op de beoordelingen van de gasten. Criteria bij de bungalowparken zijn onder meer de prijs-kwaliteitverhouding, de ligging, faciliteiten, personeel, sfeer, netheid en hygiëne en vele andere kenmerken.

Naast de provincie Overijssel en Buitenplaats Gerner viel ook Attractie- en Vakantiepark Slagharen in de prijzen. Zij kregen vanmiddag de Award voor meest kindvriendelijke park van Nederland overhandigd. Deze prijzen zijn een waardering voor heel Overijssel en het Vechtdal, want onder andere door de gastvrijheid en het gevoel van alle tijd is het Vechtdal in deprijzen gevallen.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.