Home / archiefcentraal / boeren zetten het vechtdal in bloei

boeren zetten het vechtdal in bloei

De nieuwe flyer van De Boer als Gastheer is uit. Alle vijftien deelnemende boerenbedrijven nodigen iedereen uit om weer de boer op te gaan. Er valt van alles te ontdekken en te beleven voor jong en oud. Trek er met je gezin, familie of team op uit en laat je inspireren door het veelzijdige aanbod aan activiteiten en locaties.

Op zaterdag 21 maart staat de stand van De Boer als Gastheer bij de Lammetjesdag van Landschap Overijssel, bij de Schaapskooi in Dalmsholte. Neem de nieuwe flyer mee en maak ondertussen een zaadbolletje van klei en bloemenzaadjes. Zoek een plek in het Vechtdal (of bij jou in de tuin) die wel wat kleur kan gebruiken. Zo zet jij samen met De Boer als Gastheer het Vechtdal in bloei. Kijk voor meer informatie www.deboeralsgastheer.nl

Lees ook

Boek van de Week: Het Rosie resultaat

OMMEN – Het boek van de week van Bibliotheek Ommen is ‘Het Rosie resultaat’ van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.