basisschool de ark op zn afrikaans

CBS De Ark uit Dedemsvaart start op maandag 16 maart met de jaarlijkse projectweek. Dit jaar is het thema: Afrika. Alle leerlingen starten deze dag met een workshop djembé spelen. Ruim een week lang verandert de school in het warme, exotische werelddeel en komen onderwerpen zoals het dierenrijk, de klimaten, naar school in Afrika en diverse landen aan bod.

De problematiek zoals water, werkeloosheid en vluchtelingen zullen ook zeker onder de aandacht komen. De lessen worden zoveel mogelijk aangepast aan het thema en er zal volop Afrikaanse muziek en dans zijn tijdens de creatieve uren.

Tijdens deze week wordt er gespaard voor de actie ‘Geef een dierbaar cadeau’ van stichting Red een kind. Op dinsdagavond 24 maart is er een afsluiting van 18.30 uur tot 20.00 uur. Iedereen is dan welkom om te bekijken wat de kinderen gemaakt en geleerd hebben.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.