avereest in eigen huis onderuit

VV Avereest heeft vanmiddag slechte zaken gedaan in de zaterdag 4e klasse D. Het ging in eigen huis toch vrij verrassend onderuit met 1-3 onderuit tegen Zuid Eschmarke. Avereest lijkt de aansluiting met de top drie nu voorlopig te zijn verloren.

Avereest is door het winnen van de eerste periode al lange tijd zeker van het spelen van nacompetitie. Het lijkt na de nederlaag van vandaag zorgeloos toe te kunnen gaan werken naar dit nacompetitie toetje dat plaats zal vinden zodra de competitie ten einde is. Het gat met met name Lemele van 6 punten en één wedstrijd meer gespeeld lijkt namelijk onoverbrugbaar in de resterende negen wedstrijden voor Avereest.

Ondanks dat Avereest zelf niet meer in strijd is om de titel in 4D kan het in deze strijd echter nog wel een belangrijke rol gaan spelen. Over twee weken ontvangt het nummer twee DKB en Avereest gaat bovendien op de voorlaatste speelronde nog op bezoek bij Lemele.

Volgende week wacht echter eerst de thuiswedstrijd tegen Daarlerveen waarin de ploeg van Bart Ester uit zal zijn op eerherstel om het goede gevoel weer te herwinnen. Op sportcomplex De Balk zal om 14:30u worden afgetrapt.

Stand bovenin 4D:

1. Lemele – 37

2. DKB – 37

3. ASV’57 – 35

4. Avereest – 31

5. SVVN – 29

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.