Home / archiefcentraal / ahne verwelkomt eerste toeristen in ommen

ahne verwelkomt eerste toeristen in ommen

De eerste toeristen van het seizoen komen vandaag, vrijdag 27 maart, aanstaande aan in Ommen. Het gezin Dixons uit Leiden wordt door burgemeester Marc-Jan Ahne welkom geheten in de stad op de Vechtbrug met uitzicht op de Vecht en de nieuwe haven. De familie met twee zoons ontvangt uit handen van burgemeester Ahne de sleutel van het busje ‘Ben jij al Omm’ en een pakketje Vechtdalproducten. Zij zijn de eerste toeristen van het seizoen en ook winnaar van de aktie ‘Ben jij al Omm?’

De familie Dixons heeft vorig jaar augustus meegedaan aan de promotie ‘Ben jij al Omm?’ en zijn met hun inzending als winnaar uit de bus gekomen. Met een foto lieten zij op de meest originele wijze zien waarom zij helemaal Omm’ zijn. Onderdeel van de prijs is een weekend rijden in de klassieke Volkswagen T2 bus. Hiermee kunnen zij in stijl door de talrijke bosrijke gebieden en eeuwenoude buurtschappen van Ommen toeren. Zij overnachten in de accommodaties die onderdeel uitmaken van het concept, Vechtdalhoppen.

Lees ook

Lifeline van Serious Request onthaald in Ommen

OMMEN – De dj’s van 3FM zijn maandag onthaald in Ommen. Ze trekken met hun …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.