Home / archiefcentraal / zonnebloem nieuwleusen 35 jaar

zonnebloem nieuwleusen 35 jaar

De afdeling Nieuwleusen van de Zonnebloem bestaat 35 jaar. Deze heugelijke gebeurtenis werd vorig weekend samen met 65 bezoekers gevierd. Tijdens de feestelijke bijeenkomst was er speciale aandacht voor de vrijwilligers Ada Kremer en Alie Mensink. Zij werken al vanaf het begin voor de Zonnebloem en werden daarom in het zonnetje gezet. Het duo Andres en Cäzilia uit Steenwijk zorgde voor de muzikale omlijsting.

Momenteel zetten vijfenveertig vrijwilligers zich in voor zieken en eenzamen. Dat doen zij door middel van het opzetten van activiteiten. De afdeling Nieuwleusen werd in 1980 opgericht door vijftien vrijwilligers in Nieuwleusen en vijf uit Dalfsen.

Lees ook

Auto belandt in sloot langs N758 in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Een automobilist is maandagavond gewond geraakt na een ongeval op de N758 bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.