Home / archiefcentraal / wethouders nemen eerste slok dalfser bieren

wethouders nemen eerste slok dalfser bieren

De Vechtdal Blond en de Jan van Dalfsen. Zo heten de eerste twee speciaalbieren van de Ambachtelijke Vechtdal Brouwerij. Vrijdagmiddag zijn de biertjes officieel gepresenteerd aan twee wethouders van de gemeente Dalfsen. Dat schrijft RTV Oost

Het bier gaat gemaakt worden door vrijwilligers van de brouwerij, die geholpen worden door cliënten van Philadelphia. Het gaat om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, die door de werkzaamheden toch een steentje kunnen bijdragen aan de samenleving. Vanaf zaterdag is het Dalfser bier verkrijgbaar in de plaatselijke supermarkten.

Lees ook

Politie heeft winkeldief in Dalfsen na achtervolging te pakken

DALFSEN – In Dalfsen is een winkeldief dinsdagmiddag al snel in zijn kraag gevat. Bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.