wethouders nemen eerste slok dalfser bieren

De Vechtdal Blond en de Jan van Dalfsen. Zo heten de eerste twee speciaalbieren van de Ambachtelijke Vechtdal Brouwerij. Vrijdagmiddag zijn de biertjes officieel gepresenteerd aan twee wethouders van de gemeente Dalfsen. Dat schrijft RTV Oost

Het bier gaat gemaakt worden door vrijwilligers van de brouwerij, die geholpen worden door cliënten van Philadelphia. Het gaat om mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt, die door de werkzaamheden toch een steentje kunnen bijdragen aan de samenleving. Vanaf zaterdag is het Dalfser bier verkrijgbaar in de plaatselijke supermarkten.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.