Home / archiefcentraal / wethouder scheele stenen

wethouder scheele stenen

Want er is wel degelijk behoefte aan stenen. We hebben sinds kort asielzoekers in Ommen. Zeg daar eens tegen dat ze geen dak boven hun hoofd kunnen krijgen. Om maar te zwijgen over alle Ommenaren die wachten op een goede en betaalbare (huur)woning!

We zijn blij dat het COA en de Dennenkamp onderdak verschaffen aan kinderen van asielzoekers en dat ze sinds vorige week eindelijk onderwijs mogen genieten. Nu nog passend onderdak voor al die kinderen in Ommen en het buitengebied die in verouderde scholen verblijven. Vrijdag mocht ik voorlezen op de nieuwe peuterspeelzaal in Witharen. Natuurlijk is het jammer dat de peuterzaal in de Vinkenbuurt niet kon blijven, maar het is goed om te zien dat er in nabijheid nu ook onderdak voor hen is gevonden.

Afgelopen week was de nieuwjaarsbijeenkomst van De Veste en de Saxenburgh Groep bij de bouwplaats van het nieuwe Oldenhaghen. Wat ben ik blij dat deze organisaties gekozen hebben voor de herbouw van Oldenhaghen. Niet alleen voor de mensen die nu in Lemele wachten op passende woonruimte in Ommen. Bij het bouwen gaat het namelijk niet alleen om het wonen. Met Oldenhaghen realiseren we ook een wijkcentrum voor de omgeving. Zo kunnen mensen uit de hele buurt en de bewoners van Oldenhaghen elkaar ontmoeten, gezellige activiteiten ondernemen.

We leggen zo met de stenen een fundament voor een leefbaar Ommen. Zo investeren we via de stenen in mensen!

Ko Scheele

Wethouder gemeente Ommen

Ko.scheele@ommen.nl

Lees ook

Statenlid Claudi Groot Koerkamp (GroenLinks) uit Wijhe stapt op

WIJHE – Statenlid Claudi Groot Koerkamp van GroenLinks heeft besloten te stoppen met haar werk …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.