Home / archiefcentraal / weerbaarheids en faalangsttrainingen

weerbaarheids en faalangsttrainingen

VJG-Coaching start in maart de tweede weerbaarheidtraining ‘Bikkels in de dop’ voor kinderen van 8-12 jaar die weerbaarder mogen worden en hun zelfvertrouwen mogen vergroten. De training vindt plaats in de praktijkruimte van VJG-Coaching aan de Rollecate 57a in Nieuwleusen.

De training wordt gegeven in groepen van 4 – 6 deelnemers. Het is een actieve groepstraining waar kinderen leren met zelfvertrouwen voor zichzelf op te komen in veertien wekelijkse bijeenkomsten van circa 45 minuten. Door het doen van verschillende oefeningen en huiswerkopdrachten leren kinderen ervaren hoe zij door anders (sterker) te denken zich weerbaarder gaan voelen en hoe hen dit meer zelfvertrouwen geeft.

Naast de weerbaarheidtraining geeft Ingrid Groen ook faalangsttrainingen voor kinderen. Vooruitlopend op deze trainingen wordt er op 12 en 26 maart een interactieve workshop ‘faalangst bij kinderen’ gegeven. Op een interactieve manier wordt er ingegaan op faalangst, hoe herken je het bij kinderen en hoe kun je een kind hierbij helpen. Opgave voor de interactieve workshop of meer informatie opvragen kan via info@vjg-coaching.nl en 06-34634301.

Individuele coaching

VJG-Coaching biedt ook individuele coaching-trajecten, voor zowel kinderen als volwassenen. Volwassenen die willen leren omgaan met stress, zelfverzekerder willen worden, hun angsten willen overwinnen, mentaal weerbaarder willen worden zijn bij Ingrid aan het juiste adres. Op een laagdrempelige manier coacht zij volwassenen naar meer zelfvertrouwen, rust en balans. Meerinformatie op www.vjg-coaching.nl of via info@vjg-coaching.nl.

VJG Coaching

Rollecate 57a

7711 GG Nieuwleusen

06-34634301

Lees ook

Auto belandt in sloot langs N758 in Nieuwleusen

NIEUWLEUSEN – Een automobilist is maandagavond gewond geraakt na een ongeval op de N758 bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.