Home / archiefcentraal / vov wil weten wat er in de maatschappij leeft

vov wil weten wat er in de maatschappij leeft

Jaarlijks loopt Gerrit de Jonge, fractievoorzitter van de VOV een dag stage bij een agrarisch bedrijf. Vandaag, 13 februari, heeft Gerrit de Jonge een dag meegelopen bij het varkensfokbedrijf van de firma Schuttert in Beerzeveld, de Poldehoeve.

In de vroege ochtend, rond 7:00 uur startte Gerrit met werkzaamheden in de stal met jonge pasgeboren biggen, ook werden de zeugenstallen uitgemest. Gerrit de Jonge staat bij de verkiezingen voor de Provinciale Staten op nummer 10 van lijst 11 Lokaal Overijssel.

Lees ook

VVD wil einde aan overlast op Vechtdallijn

OMMEN – Intimidatie, spugen, geweld en ander ongewenst gedrag. Al jaren is het schering en …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.