vlooienmarkt in de diamanthal balkbrug

In de Diamanthal in Balkbrug is op zaterdag 28 februari weer de maandelijkse vlooienmarkt. Na een serie succesvolle vlooienmarkten dit najaar en een winterse markt in januari gaat de organisatie weer voor twee volle hallen. Een groot aantal standhouders heeft zich al gemeld.

In het winterseizoen, van september tot en met april, wordt er elke vierde zaterdag van de maand een drukbezochte markt gehouden. Het aanbod van spullen is enorm en zeer divers. De koopwaar bestaat uit oud, verouderd, overjarig antiek en curiosa, en hebbedingetjes. Dus voor elk wat wils. Ook verzamelaars vinden er dikwijls iets van hun gading. De sfeer is steeds erg gemoedelijk en ontspannen.

Een grote groep vrijwilligers van de Stichting Paardensport Avereest runnen belangeloos deze markt. De markt begint om 8.00 uur en is rond 13.00 uur afgelopen. De entree bedraagt een euro, kinderen mogen gratis naar binnen. Rond de hallen is een ruime gratis parkeergelegenheid. Meer informatie vind je op www.diamanthal.nl